, световно известен PR експерт и изпълнителен директор на , изнесе

...
, световно известен PR експерт и изпълнителен директор на , изнесе
Коментари Харесай

Максим Бехар с лекция за модерното лидерство пред Цар Симеон II във Врана

, международно прочут PR специалист и изпълнителен шеф на , изнесе лекция в Двореца „ Врана “ по покана на Н.В. Цар Симеон II и .  Бехар приказва за водачеството, за модерните връзки, за бизнес етиката и за водачите на бъдещето пред необятна публика от бизнесмени, дипломати и студенти, поканени от Царя, както и членове на неговия екип.

По време на лекцията си  Максим Бехар  изтъкна  измененията в модерния свят  и подчертава върху  обществените медии  и  пандемията , които прекатурнаха живота ни през последните години. Социалните медии, които съществуват от съвсем 15 години,  се трансфораха в деен инструмент за връзка с съществена управническа функционалност и в този момент към този момент изискват нов метод на водачество и мениджмънт освен в бизнеса, само че и в политиката.

На събитието участваха доста изтъкнати имена на българския политически и бизнес хайлайф, измежду които някогашните министри Гергана и Соломон Паси, както и ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров.

Негово Величество поздрави господин Бехар за забавната лекция и изрече най-голяма признателност за сполучливото осъществяване на събитието.

Цялата лекция ще бъде оповестен скоро в YouTube в канала на .
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР